Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 05-02-2016, 00:47   #982
Oczator
ford::beginner

Model: Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał WoojO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie raczej nic nie mruga. Natomiast po kupnie ledy dziwnie "latały", tzn miałem wrażenie że światła się trzęsą. Pomogło dokręcenie reflektorów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i standardowo podniesie, ponieważ po wyjechaniu z fabryki świeciły za nisko.
Widzę, że nie jestem odosobniony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mam dokładnie tak samo od nowości. Jak podjadę do ściany która jest biała, lub samochód przede mną, to na zakończeniu wiązki widzę jak czasami światło drży, jakby się lampy wpadały w drgania.

Stwierdziłem "ten typ tak ma".

Czy dokręcenie pomogło? To trzęsienie się było bardzo delikatne? ledwie zauważalne?

Cytat:
Napisał MateuszS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam - pytanie do posiadaczy LED-ów.
Zauważyliście czasami mrugnięcia świateł/ła podobne do mrygania świetlówki z uszkodzonym starterem? Ale nie wielokrotne z rzędu tylko jednorazowe, takie pyknięcie.

Pozdrawiam MS
Wydaje mi się, że to kwestia przełączania się w inny tryb świateł (ja też to zauważyłem, ale jest to praktycznie niedostrzegalne). Z tego co wiem (mogę się mylić) zależnie od prędkości przełączają się w kolejne tryby. Ale to musiałby się już wypowiedzieć ktoś, kto ma o tym pojęcie.

Był wątek na forum w tym temacie.
Oczator jest offline   Odpowiedź z Cytatem