Cytat:
|
Gratulacje! :-) Kiedy odbiór?
|
W ciągu 2 tyg kupiłem auto ze stocku. Nie jestem w stanie czekać na auto 3 miesiące.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
gratulacje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mk4 tez nowe było ? zadowolony byłeś ? jak z silnikiem, jak go oceniasz ? pytam bo mam ten sam.
|
Nie, nowy był focus 1.8 tdcu kupiony w 2004r później w 2011r (i po 300tys km przebiegu) kupiłem 3 letnie mondeo MK4 i wczoraj sprzedałem.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dla mnie osobiście ten silnik bardzo przypadł do gustu. Lubie silniki które mają "kopa" i nie rozwijają mocy płynnie. Moment 320Nm pojawia się nagle i wrażenie jest fajne wg mnie. Natomiast że trzeba go trzymać na wyższych obrotach niż inne diesle - to fakt ma większą turbo dziurę. Co kultury pracy to w moim aucie nigdy nie było jakiegoś dziwnych odgłosów z silnika...Acha z turbo dziura zmniejszyła się po najnowszym sofcie z 2012 roku chyba. Auto stało się bardziej user friendly w mieście. Silnik miał przejechane 223tys km i zero brania oleju czy innych przypadłości...koło dwuwmasowe tylko padło przy 200tys wiec nowy właściciel ma prezent za niecałe 4 tys...ale tak to jest..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Mógłbyś pokrótce napisać jakimi konkurentami jeździłeś i co Ci w nich nie pasowało?
Pochwal się jaki rabat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
A napisałem wyżej...focus MK1 1.8 tdci jako nówka w 2004r sprzedałem w 2011 po około 300tys km...w 2011 mondeo r2008 1.8 tdci z przebiegiem 83tys z firmy i do 223 tys km po za padniętym kołem nic poważniejszego się nie stało... no a teraz dokładnie 1.5 ecoboost 160KM kombi magnetic grey wersja Gold X z paroma pierdołami...muszę dokupić alufelgi 18 cali bo te standardowe są do d... Kupiłem auto ze stocku wiec rabat był 5 cyfrowy z 2 na przedzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chciałem duży wyświetlacz ale niestety nie da się dokupić do gotowego auta. Lekki kompromis ale nadrabia ceną... Myślę że będzie dobrze.