View Single Post
Stary 05-02-2016, 17:08   #3
Janisek
ford::average

Imię: Janusz
Model: Mondeo FL Kombi
Silnik: 1.5 165 KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Focus MK3 i MK3FL - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyc

Ja kupiłem już 4 forda z czego 3 ostatnie to focusy (mk1 1,6B, mk2 fl 2.0 tdci i obecny 1.5 EB, wszystkie kombi bo mnie z kolei ta sylwetka najbardziej się podoba no i praktyczna jest), ze wszystkich byłem bardzo zadowolony, może najmniej z mk1 ze względu na rudą ale poprawiałem u pana Henia "po taniości" i służy do dziś, w tej chwili córce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z mk3 cieszę się chyba najbardziej i po 10 miesiącach dalej mi mam banana na twarzy jak do niego wsiadam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zwłaszcza po zmianie programu na 182 KM u Tedi_ka - ucichł "brzęczyk" i jakby fajniej się zbiera. Też chcę "uruchomić" nawigację i może dołożyć pakiet stylizacyjny, dużo dodaje uroku i tak już bardzo ładnej foczce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale to chyba najwcześniej w przyszłym roku, jak się skończy gwarancja to może coś więcej dłubnę.
Janisek jest offline   Odpowiedź z Cytatem