Panowie, mam dla jednego z was propozycję.
Tak się składa, że mam takie radio, które mnie drażni, a Was ucieszy.
Sony z prostokątną ramką, w kolorze grafitowym (ale to nie jest problem), które będzie grało w Mondeo. Radio jest opisane jako KW2000, ale gada po protokole Mondeo, a nie Focusowym (taki transwestyta).
Mam je u siebie od jakichś 4 lat. Radio jest w pełni sprawne, działa USB i BT Audio, zmienne kody parowania BT też obsługuje. Wygląd oceniam na bardzo dobry, a czepialski jestem. Guziki i pokrętło w idealnym stanie, żadnych przetarć ani rys.
Radio przedstawia się jakoby z 2011 roku i jak je kupowałem było podobno wyciągnięte z Kugi i wystawione na sprzedaż (gość sobie zmienił na nawigację).
Jutro miałem jechać z nim na "operację zmiany płci" do
@
tedi_k
(podobno w UCDS pojawiła się taka opcja), ale skoro wy szukacie tego co ja mam, a znajdujecie to czego ja szukam, to może zrobimy podmiankę?
Jakby co to możecie próbować kupić i korzystając z UCDSa próbować dokonywać zmiany protokołu, ale coś pisało, aby nie robić tego w Mondeo, ale w Focusie także operacja się komplikuje. Może
@
mayak
coś wie na ten temat. UCDSa z tego co pamiętam ma i do niego mielibyście blisko.