Temat: [S-MAX 2006-2015] Prostokątne 6000 CD na Sony
View Single Post
Stary 06-02-2016, 17:57   #7
wrzoch
ford::expert

Imię: Ł
Model: Kuga Mk3
Silnik: 2.5 FHEV AWD
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Prostokątne 6000 CD na Sony

Panowie, mam dla jednego z was propozycję.

Tak się składa, że mam takie radio, które mnie drażni, a Was ucieszy.
Sony z prostokątną ramką, w kolorze grafitowym (ale to nie jest problem), które będzie grało w Mondeo. Radio jest opisane jako KW2000, ale gada po protokole Mondeo, a nie Focusowym (taki transwestyta).

Mam je u siebie od jakichś 4 lat. Radio jest w pełni sprawne, działa USB i BT Audio, zmienne kody parowania BT też obsługuje. Wygląd oceniam na bardzo dobry, a czepialski jestem. Guziki i pokrętło w idealnym stanie, żadnych przetarć ani rys.
Radio przedstawia się jakoby z 2011 roku i jak je kupowałem było podobno wyciągnięte z Kugi i wystawione na sprzedaż (gość sobie zmienił na nawigację).

Jutro miałem jechać z nim na "operację zmiany płci" do @tedi_k (podobno w UCDS pojawiła się taka opcja), ale skoro wy szukacie tego co ja mam, a znajdujecie to czego ja szukam, to może zrobimy podmiankę?

Jakby co to możecie próbować kupić i korzystając z UCDSa próbować dokonywać zmiany protokołu, ale coś pisało, aby nie robić tego w Mondeo, ale w Focusie także operacja się komplikuje. Może @mayak coś wie na ten temat. UCDSa z tego co pamiętam ma i do niego mielibyście blisko.

Kontakt: wrzoch(at)gmail.com
wrzoch jest offline   Odpowiedź z Cytatem