View Single Post
Stary 06-02-2016, 22:28   #645
kura2000
ford::beginner

Model: s-max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: zakup rejestratora jazdy

Niestety Xiaomi jest do bani do samochodu - rozważałem ją długi czas, ale ostatecznie to , że brakuje jej funkcji auto włączania i wyłączania przy zapłonie zdyskwalifikowało ją.
Zdecydowałem się na rejestrator Whistler D13VR - przekonało mnie kilka funkcji:
- tryb nocny
- auto włączanie i wyłączanie - teraz mam podpięte pod zapłon więc zapominam, że ona istnieje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sama się włącza kiedy odpalam, sama wyłącza kiedy gaszę. Ekran wygasza się po kilku sekundach więc nie rozprasza.
- Kąt widzenia 170 stopni - długo szukałem i nie znalazłem niczego porównywalnego. Mam widok w S-maxie praktycznie od słupka do słupka

Samą kamerką kupiłem w tym sklepie
https://automotohit.pl/Wideorejestra...Whistler-D13VR
Dorzucili gratis trójnik, który zresztą też zamontowałem w aucie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kabel puściłem górą w podsufutce, prawym słupkiem do schowka. W schowku mam wspomniany trójnik podłączony do zapłonu.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kura2000 jest offline   Odpowiedź z Cytatem