Temat: [S-MAX 2006-2015] O jedno gniazdo 12V za mało?
View Single Post
Stary 06-02-2016, 22:51   #29
kura2000
ford::beginner

Model: s-max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: O jedno gniazdo 12V za mało?

Trochę odgrzeję stary temat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale pochwalę się jak rozszerzyłem sobie dostęp do 12V.
Wszystkie dołożone gniazdka włączają i wyłączają się razem z zapłonem więc nie muszę niczego odczepiać

To po kolei:

W schowku nad kolanami pasażera schowałem trójnik, do którego na stałe podłączone są Yanosik i kamerka Whistler D13VR.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W podłokietniku mam kolejny trójnik na potrzeby innych pierdółek typu mata grzejąca tyłek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatni pojedynczy mam wyprowadzony w małym schowku po lewej stronie kierownicy gdzie mieści sie gniazdo OBDII. CHwilowo nie używane, ale zostawione na wypadek jakiegoś nieprzewidzianego gadżetu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wszystkie gniazdka podłączyli mi w MaxPolu na Obornickiej w Poznaniu - polecam - super fachowcy - całość zajęła 2h.

Yanosika i Whistlera kupiłem na https://automotohit.pl
Szybka wysyłka, gratisy i do tego jest rabat 5% jak się polubi ich fanpage na facebooku.

Ostatnio edytowane przez kura2000 ; 06-02-2016 o 22:55
kura2000 jest offline   Odpowiedź z Cytatem