Trochę odgrzeję stary temat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale pochwalę się jak rozszerzyłem sobie dostęp do 12V.
Wszystkie dołożone gniazdka włączają i wyłączają się razem z zapłonem więc nie muszę niczego odczepiać
To po kolei:
W schowku nad kolanami pasażera schowałem trójnik, do którego na stałe podłączone są Yanosik i kamerka Whistler D13VR.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W podłokietniku mam kolejny trójnik na potrzeby innych pierdółek typu mata grzejąca tyłek
Ostatni pojedynczy mam wyprowadzony w małym schowku po lewej stronie kierownicy gdzie mieści sie gniazdo OBDII. CHwilowo nie używane, ale zostawione na wypadek jakiegoś nieprzewidzianego gadżetu
Wszystkie gniazdka podłączyli mi w MaxPolu na Obornickiej w Poznaniu - polecam - super fachowcy - całość zajęła 2h.
Yanosika i Whistlera kupiłem na
https://automotohit.pl
Szybka wysyłka, gratisy i do tego jest rabat 5% jak się polubi ich fanpage na facebooku.