Witam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pacjent: S-Max 2008
Więc tak
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dzisiaj postanowiłem z racji ładnej pogody zrobić wiosenne porządki w swoim S-Maxie.
Cała zabawa trwała może 45 minut. Po zabraniu swoich zabawek i zaniesieniu ich do domu urodziła się myśl, że skoro taki wypucowany w środku to i na zewnątrz by trzeba było go doprowadzić do ładu i składu. Więc chciałem sie udać na myjkę.
Kluczyk w stacyjkę i lipton
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Komunikat immobilizer aktywny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i nic nawet nie zakręci.
Pierwsza myśl może ktoś na forum miał coś podobnego. Przeczytałem wszystkie wątki na forum związane z tym tematem.
Zacząłem od akumulatora, jako, że był już stary postanowiłem wymienić na nowy.
Ucieszony nowym zakupem i myślą, że to rozwiąże mój problem próba odpalenia auta. NIC.Komunikat ten sam.
Elm nie pokazuje żadnych błędów. Większość rzeczy, które były opisane wcześniej na forum sprawdziłem i wszystko wygląda ok.
Może ktoś z Was miał podobny problem.
Dodam jeszcze, że ciągnięty na lince też nie odpalił ale za to od czasu do czasu zadziałało wspomaganie