Temat: [Mondeo 2000-2007] Jęczenie, wycie na zimnym silniku - video
View Single Post
Stary 08-02-2016, 16:34   #9
Skrzypek1238
ford::amateur

Imię: Mateusz
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDDI 115 KM
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Jęczenie, wycie na zimnym silniku - video

Cytat:
Napisał patryk_mk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam to samo od zeszłego roku przyjdą ciepłe dni i problem znika. Przyczyny do tej pory nie znalazłem.
Nic tylko czekać na cieplejsze dni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Widocznie klekot gdy mu zimno się buntuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Najwyżej jak mi coś z tego powodu siądzie to dam znac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Skrzypek1238 jest offline   Odpowiedź z Cytatem