View Single Post
Stary 09-02-2016, 00:56   #8
cezarg1410
ford::expert

Model: Focus MK3.5
Silnik: 2.0 TDCI 180
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Focus MK3 i MK3FL - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyc

To i ja się wypowiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moje mk3 posiada już prawie 130 kkm także już bardzo dużo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do auta przesiadlem się z foki mk1. Na plus jakośc wnętrza bo to wręcz przepaść w porównaniu do mk1. Na plus bardzo fajnie wybierające dziury zawieszenie no i wygląd auta. Komfort jazdy jak dla mnie na poziomie naprawdę fajnym. Nie męczę się zupełnie za kierownicą. No i w końcu hamulce! Bo jest czym depnac. Po przesiadce z mk1 nie moglem sie przyzwyczaić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na minus :
- układ kierowniczy w mk1 mi bardziej pasował (tutaj mam mniejsze odczucie połączenia kierownicy z kołami)
- za słaby diesel 1.6. Nie wiem czemu ale te same konie w mk1 jeździły lepiej

Ogolnie auto mi się baaaardzo podoba i następny samochód to też na pewno będzie ford ale muszę przyznać że mk1 po zakupie zrobiło na mnie jakieś takie większe wrażenie niż teraz mk3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
cezarg1410 jest offline   Odpowiedź z Cytatem