View Single Post
Stary 09-02-2016, 08:28   #6
rrubens
ford::average

Model: Fusion
Silnik: 1.4 TDCI
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Atrapa, grill - uszkodzone zaczepy!

O widzę, że jest drapanie się po oczach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie wiem gdzie dostać. Ja nie kupowałem nowej atrapy, tylko na szrocie znalazłem ze wszystkimi śrubkami. Poprzednie się mało nadawały. Trzeba znaleźć miejsce gdzie się takie coś dostanie (ja nie musiałem bo kupiłem cały komplet). Może jakaś Castorama albo inny market budowlany.

Możesz spróbować zadzwonić do ludków ze strony: http://www.spinkisamochodowe.pl/

Nie jest to krypto reklama ale goście mają praktycznie wszystko. Może i będą mieli takie śrubki. Reszcie forumowiczów pewnie też się przyda. Należy pamiętać, że część spinek i mocowań nie jest skatalogowana więc jest to powód dlaczego warto zadzwonić.

Wadą tych gości jest fakt, że nie sprzedają spinek na sztuki tylko paczki (taka tam ich wewnętrzna praktyka).

Też miałem jazdę z atrapą. Sam wyłamałem ze 2 mocowania resztę załatwił mi pijaczek co się zatoczył mi pod koła. Na szczęście udało mi się zatrzymać ale cwaniura zdołał się złapać za atrapkę i ją w brutalny sposób wyrwać atrapkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: Trafiłem możesz to znaleźć w następujący sposób. W wyszukiwarce na stronie wpisujesz śruba lub ułatwię tobie troszkę zadanie i podam wręcz numery katalogowe tego co możesz dopasować:
1) 45041
2) 45084
3) 45198

Mam nadzieję, że któraś tobie podpasuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Powodzenia.
rrubens jest offline   Odpowiedź z Cytatem