Temat: [Focus 2008-2011] Rodzaje paneli climatronic
View Single Post
Stary 10-02-2016, 11:41   #1
michk
ford::beginner

Imię: Michal
Model: Focus Mk2, Mondeo Mk4
Silnik: 1.6 115KM
Rocznik: 2008, 2009
Domyślnie Rodzaje paneli climatronic

Głupia sprawa, ale razi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. poprzedni właściciel mojego Focusa miał zamontowany niepasujący do radia (czarne owalne 6000CD z mp3) panel climatronic - pierwszy z prawej na foto u dołu (ten z szarym paskiem nad ekranem i szarymi pokrętłami). Chciałbym, żeby wyglądał jak na foto:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. gdzie panel climatronika jest dokładnie w tej samej kolorystyce co radio 6000CD, ktoś się orientuje jaki to dokładnie nr części? Bo kupiłem 7M5T18C612 AJ (środkowy na zdjęciu) i okazało się, że to ten sam odcień co mojego starego 7M5T18C612 CC (1 z prawej) tyle, że ma chromowane błyszczące,nieco inne pokrętła i pasek nad ekranem w kolorze panelu. Dorwałem się też okazyjnie do panelu z Mondeo 4 BS7T18C612AC (1 z lewej) i to jest ten sam odcień czerni co radio 6000CD,ale wiadomo-otwory nie pasują a nie chcę się bawić w żadne docinania.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Podsumowując: szukam nr części climatronika w kolorze czerni jak radio 6000CD, z chromowanymi błyszczącymi pokrętłami i paskiem nad ekranem w kolorze panelu, występowało w ogóle coś takiego? Czy były po prostu "czarne" i srebrne?

W czerni znalazłem modele:
7M5T18C612A C,D,E,G,H,J
W srebrnym:
7M5T18C612C C,D,E,H,J,K

Znalazłem na popularnym serwisie aukcyjnym taki nr: 7M5T18C612 AG ale nie mam pojęcia czy to ten odcień, którego szukam, ktoś wie?
michk jest offline   Odpowiedź z Cytatem