Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 11-02-2016, 15:18   #993
biner
ford::professional

Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Dzięki @markis dzięki tobie zostały zamówione te plastiki, a tak czekałbym 2 miesiące zanim szanowny Ford Polska by zaakceptował naprawę gwarancyjną.
Z innej beczki do waszej wiadomości odnośnie klimy. Majster czyli mechanik powiedział że temat jest znany i podobno on tak twierdzi oprócz zmiany softu wymienią czujnik temperatury. Nie wiem ile w tym prawdy ale kazał mi to zgłosić i zrobią to. Po dłuższej gadce koleś podsumował że jakość montazu MK5 jest straszny najgorszy z wszystkich z gamy Forda.mają mnóstwo zgłoszeń odnośnie niedociągnięć, a więc proponuje zgłaszać wszystko niech dotrze w końcu do FP co sprzedają. Wieczorem podeśle zdjęcie mk ze skórką w srodku i muszę stwierdzić że ładnie to wyglądało i jak ktoś wstrzymuje się z decyzją kupna bo uważa że siedziska są krótsze to te ze skóry są ciut dłuższe.
Jeszcze mam jedno pytanko do was do posiadaczy pierwszych egzemplarzy czy macie z tyłu taki mini hlapacz taki plastik na wysokości łączenia zderzaka i błotnika bo widziałem ze teraz są a u mnie tego nie ma .
biner jest offline   Odpowiedź z Cytatem