Cytat:
Kurde dopiero wczoraj narzekałem na sprzedawców!.........otóż moja hybryda już jest wyprodukowana! mimo, że dwa dni temu nie było jeszcze VINu (mega dziwna sprawa). Jak się jednak okazuje auto już stoi na fabrycznym placu i grzecznie czeka na transport Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: szkoda K...A że czarny a nie tak jak zamawiałem ruby red!!!
|
No pięknie... potwierdziłeś już ten błąd w salonie? Ktoś wcześniej pisał żeby nie denerwować się błędami w opisie z VIN, bo zdarzają się pomyłki w opisach a auto i tak będzie zgodne z zamówieniem..
Swoją drogą, dziś oglądałem w salonie liftbacka w ruby red i chyba jeszcze bardziej mi się podoba od magnetica.. piękny! A czarny właśnie wydaje mi się za ciężki, cała sylwetka, przetłoczenia blach i linie giną w masywności bryły. Ja bym się ostro wqrzył przy pomyłce w tą stronę.