Witajcie
podobny problem juz był ale jednak ja mam troszke inaczej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zacutuje kolege :
Mam z autem mały problem bo pali na dotyk , chodzi na jałowych równo , nie dymi.
Na obroty wkręca się leniwie i ma ewidentnie mały ciąg -szybkość maksymalna 80 kilometrów na godzinę.
Posprawdzany komputerem diagnostycznym i brak błędów a mocy brak
w aucie jak kupiłem był uszkodzony czujnik kąta wtrysku (bardzo głosna metaliczna praca) wymieniłem bez wyciągania pompy
wyczysciłem egr sprawdziłem wezyki podcisnienia wymieniłem filtry płyny
i auto sprawowało sie swietnie po przejechaniu ok 1100km auto jak czołg
do tego jak zimne to cieżko wgl startnąc z miejsca jesli troszke na wzniesieniu stoi
znowu egr wyczysciłem zdejmowałem ta dzwigienke na turbo odpinałem egr i zadnej zmiany silnik po dodaniu gazu baaaaaaaarrrrdddzzzooo powoli sie wkręca a jak ruszasz to gazz w podłoge
na weżyku podcisnienia przy turbo jest ok ,trzpień sterujacy wgl sie nie rusza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (chyba wiecie o co chodzi bo nie wiem jak to opisac ) natomiast egr po odkreceniu wgl nie reaguje tak jak by był brak cisnienia mam wrazenie ze sie nie otwiera weżyki ok nawet po dodaniu gazu nic
moze ktos mial podobny problem
dodam ze po dodaniu gazu tak z 4tys to jak spadaja obroty słychac delikatny swist turba .Nie wyczułem luzow zagladałem kamera na pierwsze łopatki sa ok nie widac otarc czy innych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i co robic ??