Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta
Panowie tak naprawde zakup auta to sprawa indywidualna gdyby kazdemu podobalo sie to samo to byloby nudno. dla mnie wyglad auta jest wtorny czy jest podobny do astona czy rakiety kosmicznej za cene grubo ponad 100tys wyglad raczej nie straszy. jak juz posalem wybralem auto bez jazdy probnej bylem przekonany ze mk5 w prowadzeniu bedzie miazdzyl mk4 byc moze jesli zakupimy adaptacyjne zawieszenie a czego niestety pozalowalem . na ta chwile jest wg mnie zbyt komfortowe co daje znac przy bardziej agresywnej jezdzie. Ktos napisze ze nie jest to auto do takiej jazdy . zgadza sie ale wtedy czemu ma sluzyc jego drapiezny wyglad? przeciez wygladem sie nie jezdzi.
Ponoc w trybie sport jest bardzo przyzwoicie sztywniej ale najpier trzeba go miec . Bez wachania oddalbym te wszytskie bajery asystenty pasa ,odleglosci elektryczne klape parkowanie itd na rzecz tego zawieszenia.
nie oddalbym keyfree nie przypuszczlem ze to taka wygoda .
wracajac do zakupu mysle ze taka mazda daje frajde z jazdy moze miec i jedna pare drzwi przeciez nie wszyscy maja 2 dzieci psa i kota.Nie wszyscy musza miec przestrzen moze byc ciasno skromnie ale moze fun lepszy .
ja akurat woze z tylu 2rowery i nie przejmuje sie predkoscia, w innym razie kombiaka bym nie bral.
NIektorzy szukaja pseudo prestigu wiec kupia passata nie forda a przeciez nie jest to zle auto . itd
Co by nie pisac auta nie kupuje sie na cale zycie za 3,4 lata trzeba bedzie wybrac cos innego tylko nie wiem czy bylby to mk5 po FL. A gdyby kupowac tylko rozsadkiem to nalezaloby kupic np fieste a reszte odlozyc na emeryture jak mlody bog. powodzenia w szukaniu auta bo to fajny czas.
Ostatnio edytowane przez avio ; 13-02-2016 o 14:10
|