Cytat:
|
Gdzieś na forum mignęło mi stwierdzenie, że co będzie jeśli coś robiąc za darmo komuś - coś pójdzie nie tak i będzie trzeba włożyć w to więcej pracy. Kto mi wtedy za ten czas zapłaci?
|
A co będzie jeśli robiąc coś za darmo komuś - coś pójdzie nie tak (z przyczyn niezależnych - złośliwość rzeczy martwych, kaprys kompa lub auta, słaby aku itp) i trzeba będzie wybecelować z własnej kieszonki 400 na lawetę i 6k na nowy PCM w serwisie? Przydarzyło się memu początkującemu koledze co usuwa DPF-y programowo, gdzieś przy dziesiątym zrobionym aucie, stwierdził że stracił wszystko, co do tej pory zarobił
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sam kiedyś miałem Elm327 1.3a bez przełacznika i robiłem (no co tam można zrobić, odczyt błedów) za darmo każdemu kto się zgłosił z mondeo 2/3 scorpio fiesta itp modele. Ostatnio zostawiłem na korytarzu walizkę z kompem/kablami i poszedłem spać, sąsiad mnie obudził, że walizkę zostawiłem, pierwsza myśl "no i co mnie budzi z powodu starej walizki z laptopem" ale po chwili namysłu stwierdziłem, że może to i dobrze bo za zawartość tej walizki dałem w sumie jakieś 6k pln
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przy takich kwotach zainwestowanych sprzęt zwraca się baaaardzo dłuuuugo a gdzie do wspomnianego "biznesu dla niektórych"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.