Cytat:
Panowie, naprawdę - bierzcie sobie pieniądze za co tylko chcecie.
Ale jest wielka prośba - wynocha (złe słowo) do działu SPRZEDAM (może warto założyć pod-dział USŁUGI - szanowni moderatorzy).
Ja z przyjemnością polecę te usługi (bo cenię waszą wiedzę i doświadczenie). Ba, jeśli nie uda mi się tego zrobić gdzieś taniej/za darmo/samemu, to sam znów skorzystam, jeśli będzie potrzeba.
Ale przykro mi się patrzy, jak w wielu tematach przewija się to samo: "skontaktuj się z X", "skontaktuj się z Y" itd. K...a, że nie pomyślałem o takim nabijaniu licznika postów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A wystarczy tylko podać link do działu usługi (zresztą ogarnięty forumowicz sobie sam znajdzie), gdzie będzie czarno na białym, z cennikiem usług itd. Ot, jak ma być komercyjnie i profesjonalnie - niech będzie...
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Też odnoszę wrażenie że niektóre działy są zawalone ogłoszeniami. Już dawno zgłaszałem że poszczególne tematy powinny lecieć do działu SPRZEDAM.
PS. W piątek koledze też wgrałem to oprogramowanie do jego FX i działa.