Wiedziałem, że wsadzę kij w mrowisko, wiedziałem...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Obiecałem sobie, że nie będę kontynuował ewentualnej dyskusji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Napisał robal
ale miałem odczucie, że nie wie o co go pytam w sprawie spolszczenia FX-a, aby rozwiać swoje wątpliwości. Albo inaczej - nie był w stanie mi udzielić odpowiedzi na zadane pytania. Dobra - mógł nie wiedzieć, ale wystarczyło skontaktować się z autorem polonizacji, który testy raczej przeprowadzał.
|
Cytat:
|
Napisał leszcz
hmm soft powstał ponad dwa lata temu . Chłopak robi polonizację wielu marek ... pytałem co i jak niestety jak coś się już zrobi to zaczyna się następny i następny projekt.
|
Przepraszam, ale nie rozumiem.
Cytat:
|
Tak - mój czas ma wymiar finansowy. Bezpłatnie odpowiadam na posty i bezpłatnie udostępniam schematy i soft Forda - w tym wersje do NX.
|
Szczodry jesteś. Aż mnie to dziwi biorąc pod uwagę dalszą Twoją wypowiedź. Udostępniasz, bo są nie "Twoje". A czasu poświęconego na ich wyszukanie i sprawdzenie nie cenisz?
Bezpłatnie odpowiadasz na posty (o dzięki Ci) - nie szkoda Twojego cennego czasu?
A może bezpłatnie postujesz i udostępniasz, bo jak to mówią "jak nie pomaślim, to nie pojedziem"?
Cytat:
|
Jak ktoś zapyta jak wgrać - odpowiadam. Jak przyjeżdża zająć mi 35 minut MOJEGO CZASU - nie mam skrupułów wziąć za to pieniędzy. Mógłbym go spożytkować na zarobienie tychże w inny sposób. Każdy podejmuje świadomą decyzję - nawet jak odpowiada - "wiesz spróbuję sam ograć" nigdy nie powiem "to radź sobie sam". A jak mówi "OK, cena mi odpowiada", to Twoim zdaniem jest głupkiem, albo ja go naciągnąłem?
|
Po to właśnie proponuję dział SPRZEDAM, by jego decyzja była świadoma.
Powiedz mi proszę, czym się różni Twój "niestracony" czas (czyli ten darmowy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) na napisanie porady dla potrzebującego forumowicza / na napisanie pomocnego postu / na luźną dyskusję na forum - od czasu "straconego", który musisz poświęcić na fizyczne spotkanie z kolegą-forumowiczem i za który pobierasz opłatę?
Cytat:
|
Ja swój czas sprzedaję, bo z tego żyję. Oczywiście nie żyję z forum, tylko z tego, że prowadzę działalność gospodarczą
|
Czyli ewentualne opłaty za forumową pomoc pobierasz hobbystycznie?
A poza tym to jakąś niespójność widzę w powyższej wypowiedzi.
Cytat:
|
NIP 634-137-15-45. Do sprawdzenia w CEIDG.
|
To zapraszam do działu SPRZEDAM skoro wykonujesz odpłatne usługi związane z fioletową śliwką na masce.
A tak na marginesie - może niejasno się wtedy wyraziłem. Delikatnie zapiłem do przyczepienia się, że ktoś udostępnił soft za DARMO, a przecież inni na nim zarabiają. I pojawiły się oskarżenia o nielegalność itd. itp. Zepsuł Wam chłopak jedno ze źródeł?
A ty wypaliłeś mi z NIP-em, CEIDG.. Ufff...
Dziękuję. Oby życzenia Twe, mocne były jak wiedza Twa (nie ma znaczka Yody)
Idę się leczyć, aby mieć siłę na zarobienie funduszy na swoje hobby i misje życiowe
Miejsca na forum starczy dla "biznesmenów", "hobbystów" i "uprawiających misje życiowe za free". Taką mam nadzieję.