View Single Post
Stary 15-02-2016, 15:19   #1933
tomsiw
ford::average

Model: Ford Mondeo MK5 (LB)
Silnik: 1.5L EB 160KM A6
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał Touch'n'go Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koledzy, czy przy zamówieniu mieliście opcję rezygnacji z oznaczeń na klapie? Takich jak EcoBoost itp?
Jeśli dobrze pamiętam, to była opcja rezygnacji z emblematów i za to trzeba było dopłacić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dziwne, że każą sobie zapłacić za to, że czegoś nie zamontują ale jesli dobrze pamiętam chyba każda marka daje taką mozliwość. Zupełnie inna sprawa to reklama salonu. Tutaj faktycznie nikt nigdy nikogo nie pyta i salon wychodzi z założenia, że będziesz dumny wożąc logo salonu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kiedyś w Oplu miałem taką sytuację, że przy każdej wizycie w innym ASO miałem bez pytania zdzierane naklejki i ramki tablic rejestracyjnych jednego ASO i wymieniane na tego u którego akurat byłem.
tomsiw jest offline   Odpowiedź z Cytatem