A teraz sprawa wygląda tak:
Łoboda, Biestrzyków - 5k-7k PLN - naprawa 2-5 dni, 12 m-cy gwarancji;
Długołęka - 8,5k-10k PLN - naprawa 3-5 dni, 12 m-cy gwarancji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.;
ASB Palka, Mysłowice - 4,9k + 800 montaż + 420 olej = 6120 PLN, wymiana na używkę (podobno z przebiegiem do 70 tys.), przekładka elektroniki z mojego, 1 dzień; gwarancja 6 m-cy w przypadku wymiany u nich (pani przez telefon mówiła, że 12 m-cy gwarancji, albo coś źle zrozumiałem, ale również mówiła, że stara skrzynia zostaje u mnie, jej kolega - może właściciel - mówił, ze stara zostaje u nich, a gwarancja to 6 m-cy), przy wysyłce skrzyni brak gwarancji - 4,9k PLN + koszty wysyłki (to co wtedy ze starą skrzynią?)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.;
Midparts, Warszawa - naprawa cena ??? ile wyjdzie, najlepiej kup sobie Pan używkę;
Maciejewski, Jaroszewice - naprawa 3-7 dni, cena 3k-7k PLN albo ile wyjdzie;
Na razie mam mętlik w głowie...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moje dodatkowe pytanie, czy możliwe jest przełożenie elektroniki bez mechatronika?
PS. Czy ktoś kupował skrzynie z tej firmy:
http://allegro.pl/skrzynia-automatyc...16628067.html? (wiem,że prawdopodobnie z samochodów po dzwonie, bo mają popękane obudowy)