View Single Post
Stary 15-02-2016, 23:03   #127
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo HEV, czyli hybryda

Nawalił sprzedawca. Sam się przyznał. Ja nie będę jakoś specjalnie marudzić bo gość poszedł mi kilka razy na rękę jak zmieniałem zamówienie w chwili kiedy auto miało już VINGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Naprawdę w porządku sprzedawca. Podobno, w chwili kiedy zmienialiśmy coś w obecnym zamówieniu to ich system dealerski wycofał kolor do czarnego bazowego. Wiem, że to nie jest bazowy kolor w sensie taki bez dopłaty tylko może dealerze mają tak te swoje konfiguratory ustawione. Inna sprawa, że taki sprzedawca nie widzisz w swoim zamówieniu RUBY RED tylko jakiś kod typu "3hxngejeuebncexg" a CZARNY ma kod "3hxngejevebncexg". Może teraz przesadziłem ale jakoś tak to działa. W każdym razie nadal mam emocje związane z oczekiwaniemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chyba, że mnie tu uświadomicie że nie warto brać MK5Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem