Cytat:
|
podstawa do zatrzymania DR słuszna jest.
|
Może i tak. W najgorszym wypadku dostanę tylko mandat, bo "usterkę" usunę na miejscu. W praktyce jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś miał nieprzyjemności związane z tym modułem.
A nie wiem, tak jakoś klikła mi się ta emotka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
do przeciwmgielnych, które w ogóle nie są do tego przeznaczone
|
Ja kierowałem się tym, że dużo samochodów ma w oryginale dzienne w tym miejscu np. Mitsubishi, VW ( wiem, że są tam osobne żarówki) i takie rozwiązanie mniej rzuca się w oczy niebieskim.
Jeśli będę kiedyś mieć jakieś problemy z prawem przez te oświetlenie, to pójdę na szrot i znajdę szkiełka z homologacją na dzienne i przeciwmgłowe. Wsadzę w miejsce oryginalnych i żaden patrol nie będzie mi mógł nic zrobić. Opcja na najczarniejszą godzinę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Bez urazy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Nie ma się co obrażać. Forum służy do dyskusji i wymiany poglądów