View Single Post
Stary 15-02-2016, 23:21   #2693
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Maciek1906 - ja wiem, że nie można takich aut porównywać i nawet nie próbuję tego robić. Po prostu się zastanawiam czy nie skusić się na premium.

Biner - dopłata jest rzędu 45-50 tyś. Dziś pytałem w salnonie BMW i w dużych bólach dało by się załapać na BMW 5 za 191 tyś

Tak naprawdę to nie wiem czy zależy mi na bajerach czy nie. Na znaczku też mi nie zależy. W takim BMW 5 przekonuje mnie to, że jest przyjemniejsze w dotykuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Przyjemniejsza w dotyku może być jedynie zgrabna 18nastolatkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. A tak serio, to dziś właśnie namierzyłem w salonie taką 5tkę zbliżoną do podstawy. Szczerze to jednak siedząc w domu przed konfiguratorem, wyobrażałem sobie więcej po tym aucie. Tam jakoś nie ma zbyt wielu chromów (ja akurat to lubię), nie ma też dużego ekranu tylko mniejszy który po bokach ma zwykły matowy plastik (coś jak radio 4,2' w mk5). Dziwi mnie, że takie premium nie ma w standardzie navi. Nie wspominam już o czymś takim jak aktywny tempomat. Jedynie co to naprawdę pozostaje (przynajmniej dla mnie) takie poczucie, że to wnętrze jest lepiej zmontowane i wszystko lepiej do siebie pasuje. Ale na razie pozostaję przy moim mk5Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem