View Single Post
Stary 16-02-2016, 18:22   #2697
avio
ford::average

Model: mondeo
Silnik: 2,0 180km
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

panowie o czym wy piszecie te wszystkie gadzety mozna sobie wsadzic z dab-em na czele. Jak kolega wspomnial ta goła bemka zmiazdzyla by nasze mk5 w kategorii prowadzenie auta kultura pracy diesla , komfort jazdy (nie znaczy miekkie zawieszenie) itd roznice sa tez w tym czego nei widac . od 5 w gore kazdy element przed zgrzaniem jest klejony obwodowo co daje w rezultacie wieksza sztywnosc bryly po zlozeniu w fordzie mozna pomarzyc o tym . ird itp
co z tego ze mam piekna duza navi jak jade do rzeszowa autostrady nie widzi , jest wrecz przestarzala . bylem przekonany ze po polaczeniu z siecia pokryje sie mapa z gogle dorzuci cos z sieci do mapy zapropnuje inna trase on line krotsza itd
21 wiek a taki knot za tyle kasy ?! druga sprawa po co ten sync ???/ jak bede chcial pogadac z przedmiotem to lepiej to wyjdzie z siri w tel.
nie macie wrazenia ze auta chca byc madrezjsze od nas??? po co. ja naleze do tych ludzi dla ktorych auto ma sie przede wszystkim prowadzic miec fajna moc i tyle.
dla tych co jeszcze nie kupili mk5 i maja dylemat to proponuje maly test auta tzn rozpedzic sie do ok 100+ i nacisnac hamulec niezbyt mocno ale zdecydowanie lub zasymulowac zajechanie drogi przez tira na autostradzie przy wyprzedzaniu zobaczycie co sie dzieje z autem . jesli nie przeraza Was to zawieszenie to wlasnie mk5 jest dla Was. inne problemy auta sa do przejscia i zaakceptowania.
A zreszta ja juz kupilem i czy chce czy nie chce jestem na nie skazany na dluzsza chwile Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . nie wykluczone ze nastepny raz bedzie to 5 .

Ostatnio edytowane przez avio ; 16-02-2016 o 18:31
avio jest offline   Odpowiedź z Cytatem