Ten kabel działa "w drugą stronę", tzn. w urządzeniu z muzyką podłączasz jack a USB w urządzeniu, które ma odtwarzać muzykę.
Z pendrive'a coś musi te dane przerobić na sygnał dźwiękowy (elektryczny) a wejście AUX w aucie jest przygotowane wyłącznie na przyjęcie sygnału dźwiękowego. Możesz do niego podłączyć np. wyjście słuchawkowe z smartfona.
EDIT: myli bardzo rysunek w aukcji. Zadałem sprzedającemu pytanie w jaki sposób wyobraża sobie działanie tego kabelka i czekam na odpowiedź...
EDIT2: odpowiedź sprzedającego - "Radio musi posiadać funkcję OTG Host". 6000CD na pewno nie ma tej funkcji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A poza tym coś mi tu nie gra... boruję temat dalej...
EDIT3: po szybkiej odpowiedzi na pierwsze pytanie poprosiłem sprzedajacego o podanie przykładu radia posiadającego funkcję OTG Host na wejściu mini jack. Na razie bez odpowiedzi. Na mój gust to po prostu ze względów elektrycznych nie może działać....