Cytat:
nie ma to żadnego znaczenia pytanie czy podoba Ci sie maszyna zielona czy czarna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. obie na 99% produkowane sa w tej samej fabryce.
A ja zamieszam jeszcze bardziej bo ja bym brał EPL - 62
Mamy w garażu Rupesa BIG Foot i Duetto czyli Epl -62 i 42 i ja wole pracować 62 wygodniej sie ja trzyma, dla czego 62 a nie 61 bo ma mniejszy skok a co za tym idzie łątwiej sie ja prowadzi.
co do padów i past, pasty wymienione przez Ciebie na początku nie są złe ale do rotacji... do DA też się nadają ale da sie robuć szybciej i prościej używając dedykowanych past do maszyn DA. Pady tu nie oszuka muszą być do maszyn DA i też nie wszystkie... pady RP mimo ze niby dedykowane do DA niczym nie rożnią sie od rotacji a co za tym idzie szybko umierają ( zapadają sie, odcina rzepa itd...)
dobre pady do DA to koszt 50-70zł LC czy Megsa, oryginalne rupesa, niestetu tu nie oszuka jak kupisz tanie poady po 20-30 zł to zamordujesz go nawet w 15 min pad sie zapadnie lub sie rozklei ...
|
za rupesa trzeba dac ponad 1000 a to juz nie na moja kieszen jak mam to zamiar uzyc ze 4 razy w roku
mysle o tym
http://mrcleaner.pl/krauss-db5800s-9...is-p2661.html#
tylko co to za gabeczki? nadadza sie czy odrazu kupic jakies pozadniejsze?
i jakie teraz pasty do tej maszyny bo teraz to juz mam kociol w glowie ;/
gusiak11 przejzalem wszystkie twoje projektu tu na forum jutro zajme sie blogiem pelen szacun jestes moim mentorem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
szkoda ze mam do ciebie 1000km ;/