No to przegląd załatwiony. Co ciekawe gość na stacji diagnostycznej obejrzał hak, pomacał go ręką, zapytał co to za dźwignia (ta do zdejmowania kuli) i tyle. Nawet nie sprawdził gniazda, a miałem przygotowaną przejściówkę 13/7 gdyby na stacji była tylko belka oświetlenia z wtyczką 7 pin.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zapytał kto montował hak - odpowiedziałem: ja. Zapytał - jest pan mechanikiem? Odpowiedziałem: nie, inżynierem.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zapytał - jak pan sprawdził instalację? Odpowiedziałem, że mam wieszak na rowery i do niego zrobiłem sobie listwę oświetleniową i nią sprawdziłem.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 5 minut, 35 zł, dostałem papier i finito.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.