Cytat:
|
wymieniałeś na nową, czy na używkę?
|
Wymieniłem na używkę "regenerowaną" cokolwiek to znaczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Założona, sprawdzona. Niemniej jednak jak już gdzieś na forum pisałem, wyszły teraz inne drgania w zakresie prędkości 100-120km/h. Dziś wyważyłem przednie koła, okazało się że podczas remontu auto stojąc odkształciło opony (zimówki), jedną udało się naprawić, drugą w 50%. Kolejna sprawa że kiera drga podczas hamowania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tutaj sprawdzę tuleje wahacza przedniego i co tam się da sprawdzić... Jednak samo przyspieszanie sprawia teraz wielką frajdę po tym co było
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do stanu oleju po remoncie - dziś sprawdziłem stan przy przebiegu 3800tys, nadal bez zmian
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co również cieszy.