@
p.saw
,
chyba mnie nie zrozumiales - ja nie mam absolutnie checi i ochoty przed nikim sie tlumaczyc, zalozylem sobie oswietlenie ledowe zeby dopelnic reszty - moje auto ma w polowie led co jest juz fabryczne i bardzo rzadko spotykane w EU w focusie,
takie oswietlenie jest znacznie bardziej skuteczne niz normalne zarowki, za 10 zł, alo nawet taki philips bluevision za ponad 200.
->btw: widze jak rozklada sie swiatlo codziennie jak parkuje w parkingu podziemnym i rozklad jest idealny i rowniutki,
wiesze prawdopodobienstwo jest trafienia w cos na zarowkach, bo emituja slabsze swiatlo niz takich,
widze ze Ty jestes z tych osob ktore twierdza - zarowka a wszystko inne jest zle i koniec.
zreszta gdyby bylo to takie super zadna firma nie rozgladalaby sie za rozwiazaniami typu xenon, bixenon, led i nawet teraz w bw oswietlenie laserowe.
a soczewki sa do tego przystosowane co widac na ich oznaczeniach - do xenonu oraz leda - na podstawie takich oznaczen co bylo sprawdzane mialem podbijany dowod rej.
nie planuje nawet nikomu sie tlumaczyc, mam zainstalowane, jestem zadowolony, roznice widze ogromna, nikomu tym nie przeszkadzam i koniec kropka.
tak samo jak LED DRL ktory posiadam i ktory nie jest z przedzialu cen do 500zł tylko wyzej, dziala znakomicie i zgodnie z prawem, w momencie wykrycia napiecia z lamp mijania, wylacza sie. moze sie wylaczac albo conajmniej przygasac, ale nie powinien swiecic na 100% kiedy chodza mijania.
zreszta wedle powiedzenia: wolnosc Tomku....
chcesz zarowki masz zarowki, ktos inny chce xenon - ok byle innym tym nie przeszkadzal, ja nie właże z buciorami do kogos innego i nie krytykuje ze ktos sie narobil, nawet nie wiesz ani nie widziales jak to chodzi ale krytykowac musisz koniecznie.