Cytat:
|
Odważny jesteś, nie kupił bym koloru w ciemno. Mi się na zdjęciach podobał czarny a magnetic grey nie bardzo. W salonie odwróciło mi się zupełnie. Magnetic to mój zdecydowany faworyt a czarny wg mnie zamula sylwetkę i gubi charakter linii. Srebrny też bardzo mi się nie podobał a im częściej go widzę na mieście, tym bardziej do mnie przemawia. Całe auto wydaje się wìększe. Jeśli guard w słońcu wpada w zielony to mi kojaży się taki z autami zarejestrowanymi na niemiecką bundeswerę. Mi się to nie podoba, jak samochód leśnika. Zdjęciom z netu b6m nie ufał.
No i statystyka, gdyby to był ładny/porządany kolor, to razem z tectonic byłby częściej spotykany a chociażby do obejrzenia w salonie..
|
No właśnie z Magnetic'iem jest ten problem, że na mieście widać tylko ten kolor. Mi też się najpierw marzył Magnetic, ale okazało się, że to najczęściej wybierany kolor dla Mondeo. Kilka kolorów rzeczywiście gubi linię nadwozia i nie widać tych wszystkich przetłoczeń. Dlatego wybrałem biały, wg mnie najbardziej podkreśla przetłoczenia i sylwetkę auta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.