Temat: [Mondeo 2000-2007] wymiana radia 6000CD na Denso
View Single Post
Stary 19-02-2016, 17:54   #6
RafiRypin
ford::advanced

Model: Mondeo Mk4 ghia
Silnik: 1,8 tdci
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: wymiana radia 6000CD na Denso

Bump:
Cytat:
Napisał Murani Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A czy nowy właściciel nie dojdzie po vin ze powinien mieć Navi. ?
nawet jesli dojdzie to bedzie mogl miec jedynie satysfakcje ze jego mondeo kiedys mialo navi dotykowe, auto jest moja wlasnoiscią i moge sobie z nim robic co tylko mi sie podoba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. łącznie z podpaleniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., a co z tym szczesliwcem ktory kupi kiedys tego mondka ode mnie i po VIN-ie dojdzie ze mialo kiedys 6000CD a teraz ma DENSO? myslisz ze bedzie niezadowolony? poprostu zaplaci przy zakupie auta odpowiednio, a gdybym na przyklad sprzedal to auto komus dodatkowo bez silnika bo tez mam takie prawo i po vin-ie by doszedl ze kiedys mial silnik? pewnie do sądu by mnie oddal,
Cytat:
Napisał Murani Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chciałbyś kupić takie auto do którego masz podejrzenia,?
A co do podmianki.
Chyba nie do końca , co z anteną i ramką?
cała konsola srodkowa i antena zostanie oczywiscie tez przelozona to oczywiste,
moje pytanie jest tylko takie, czy jesli chodzi o instalacje to tylko wypinam wiazke stara podpinam ta od denso a tam zakladam zwykła czy kostki sa inne?

Ostatnio edytowane przez RafiRypin ; 19-02-2016 o 18:15
RafiRypin jest offline   Odpowiedź z Cytatem