Temat: [Mondeo 2000-2007] wymiana radia 6000CD na Denso
View Single Post
Stary 19-02-2016, 18:16   #7
Murani
ford::advanced

Imię: Seba
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 130km -GHIA Peugeot 308 1.6
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: wymiana radia 6000CD na Denso

Cytat:
Napisał RafiRypin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: nawet jesli dojdzie to bedzie mogl miec jedynie satysfakcje ze jego mondeo kiedys mialo navi dotykowe, auto jest moja wlasnoiscią i moge sobie z nim robic co tylko mi sie podoba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. łącznie z podpaleniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., a co z tym szczesliwcem ktory kupi kiedys tego mondka ode mnie i po VIN-ie dojdzie ze mialo kiedys 6000CD a teraz ma DENSO? myslisz ze bedzie niezadowolony? poprostu zaplaci przy zakupie auta odpowiednio, a gdybym na przyklad sprzedal to auto komus dodatkowo bez silnika bo tez mam takie prawo i po vin-ie by doszedl ze kiedys mial silnik? pewnie do sądu by mnie oddal, wiecejcała konsola srodkowa i antena zostanie oczywiscie tez przelozona to oczywiste,
moje pytanie jest tylko takie, czy jesli chodzi o instalacje to tylko wypinam wiazke stara podpinam ta od denso a tam zakladam zwykła czy kostki sa inne?

Ale po co się prężysz ? Dla tego warto omijać takich kombinatorow.
Tak po vinie dojdzie, po za tym Ja Osobiście jak widzę ze czegoś brakuje, to bardziej się zastanawiam czego jeszcze. Sam byś kupił kombinowane Auto?
Murani jest offline   Odpowiedź z Cytatem