Temat: [Mondeo 2000-2007] wymiana radia 6000CD na Denso
View Single Post
Stary 19-02-2016, 18:24   #8
RafiRypin
ford::advanced

Model: Mondeo Mk4 ghia
Silnik: 1,8 tdci
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: wymiana radia 6000CD na Denso

Cytat:
Napisał Murani Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale po co się prężysz ? Dla tego warto omijać takich kombinatorow.
Tak po vinie dojdzie, po za tym Ja Osobiście jak widzę ze czegoś brakuje, to bardziej się zastanawiam czego jeszcze. Sam byś kupił kombinowane Auto?
ale ja sie nie pręże i tu nie widze zadnych kombinacji tylko smiesza mnie takie teorie, zwykla zamiana radia do ktorej mam pełne prawo, a klient ktory przyjedzie kupowac Mondeo w perfekcyjnym stanie z 2004r w wersji GHIA z pełna dokumentacja serwisowa za 6-7tys zl bo tyle to auto bede chcial to nawet nie będa mu w głowie jakies dotykowe nawigacje, poza tym jak ktos chce kupic Mondeo z navi Denso to sobie taki kupi a nie bedzie kupowal bez i potem dochodzil czy mialo czy nie, a twoim zdaniem czego tam bedzie brakowalo? chyba nie myslisz ze bede sprzedawal auto z dziurą na dachu po antenie GPS zaklejoną taśmą albo bez srodkowej konsoli? chociaż i tak można tylko trzeba wtedy odpowiednio z ceny zejsc, ale temat jest nie o tym tylko czy instalacja jest P&P @Mariusz Ty u siebie Denso zakladales czy miales fabrycznie? bo tam w tym opisie widze ze jakies kombinacje z kablami są a tego nie chce robić

Ostatnio edytowane przez RafiRypin ; 19-02-2016 o 19:23
RafiRypin jest offline   Odpowiedź z Cytatem