w tym opisie wyczytałem ze mozna dokupic adapter quadlock, i wtedy nie trzeba ciąć kabli, ma ktos moze info gdzie taki kupic? navi juz zdemontowana, radio przelozone i w tym co bylo denso zwykle radio juz dziala, mialem od innego mondeo ktory mam na czesci a mialo nawigacje Blaupunkta Travelpilot taka przejsciówke która jest łączona po lewej stronie tunelu srodkowego przy nogach kierowcy, zalozylem tą przejsciówke do mondka co mialo denso zalozylem radio i wszystko smiga, ale w moim mondziaku gdzie chce zamontowac Denso nie ma juz tej przejsciówki tylko od wtyczki wiazka idzie do góry pod deske i nie ma tego połączenia w tunelu srodkowym
fotka oznaczona jedynką wtyczka od denso,
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wtyczka oznaczona dwójką wtyczka z mondeo gdzie ma byc zamontowana navi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tak jak pisalem wczesniej kawalek instalacji gdzie bylo denso mozna było odłączyc, zas w drugim mondeo gdzie denso ma trafic nie mozna odłączyc instalacji z wtyczką quadlock, i moje pytanie jest takie jak wpiąć wiązke którą odłaczylem z mondka gdzie byla navi i podłączyc w tym gdzie chce navi założyć skoro tu wiazki nie mozna odłączyć?
jak widac do tych małych kostek bialej i czarnej w wiazce od navi jest wiecej kabli