View Single Post
Stary 20-02-2016, 16:29   #265
the_eagle
ford::average

Imię: Rafał
Model: kiedyś mondeo MK5
Silnik: kiedyś 1.5 EB
Rocznik: był: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo mk5 jakie macie terminy odbioru z salonu?

I ja odebrałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i też się cieszę jak dziecko.
Cisza to na pewno coś co jest zdecydowanie na plus. Charakterystyka silnika bez konkretnego kopa jak w 1.8 tdci...ale samochód fajnie ciagnie do 6tys obr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na razie na spalanie nie patrzę bo musi się dotrzeć wszystko... Choć jak sprawdziłem ilość emisji CO2 to 1.8 tdci i 1.5 T mają te same wartości wiec spalanie powinno być podobne...ciekawe... Cieszę się że w tym tyg mam wyjazd do Krakowa i Wrocka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jazda będzie przyjemnością Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Acha do odbierających teraz...kupujecie zimówki czy też a nóż widelec się uda? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W pogoni za marzeniem

Ostatnio edytowane przez the_eagle ; 20-02-2016 o 16:31
the_eagle jest offline   Odpowiedź z Cytatem