View Single Post
Stary 20-02-2016, 19:17   #272
_vinci_
ford::average

Imię: Jarek
Model: MONDEO MK V
Silnik: EcoBoost 1,5 160KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo mk5 jakie macie terminy odbioru z salonu?

Cytat:
Napisał the_eagle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I ja odebrałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i też się cieszę jak dziecko.
Cisza to na pewno coś co jest zdecydowanie na plus. Charakterystyka silnika bez konkretnego kopa jak w 1.8 tdci...ale samochód fajnie ciagnie do 6tys obr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na razie na spalanie nie patrzę bo musi się dotrzeć wszystko... Choć jak sprawdziłem ilość emisji CO2 to 1.8 tdci i 1.5 T mają te same wartości wiec spalanie powinno być podobne...ciekawe... Cieszę się że w tym tyg mam wyjazd do Krakowa i Wrocka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jazda będzie przyjemnością Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Acha do odbierających teraz...kupujecie zimówki czy też a nóż widelec się uda? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja wziąłem zimówki razem z felgami jak zamawiałem auto. Założyli mi je w salonie i tak odebrałem. Ale patrząc na pogodę i jeśli nic się nie zmieni to równie dobrze mogłem je przywieźć w bagażniku.
Tak myślę, że pod koniec kwietnia założę letnie koła a na razie polatam na tych. Jak przyjdzie jakiś śnieg to przynajmniej nie będę się stresował Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
_vinci_ jest offline   Odpowiedź z Cytatem