View Single Post
Stary 20-02-2016, 21:38   #2733
Miczum.GTC
ford::beginner

Imię: Michał
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał biner Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zgadzam się z tobą ale jak zaczniesz dokładać co chwilę 20 tysi to później stwierdzisz że można dolożyć jeszcze 20 i coś lepszego od lexa kupić. Osobiście uważam że te auta typu mk5, passat itd nie są warte tej ceny i to samo dotyczy tych premium.
Ja nie mam takiego dylematu, bo absolutne max mojego budżetu to 140 tys. Przeszedłem już długą drogę od używanego BMW 3/Audi A4 po nowego Paska, potem Mondeo, potem jednak Pasek, potem nowy S-Max potem Superb itd. Passata B8 finalnie wykluczyłem, bo jednak imho nie jest wart tych cen, jakie sobie za niego liczą. Mondeo mnie trochę rozczarował kabiną, póki co skłaniam sie ku Skodzie Superb w 1.8TSI, prawdopodobnie z manualem . Ale ten Lexus zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie, za 200 tys. to jednak dobra oferta, gdybym do mojego budżetu miał w perspektywie dopłacenie powiedzmy tych 15 tys. to bym się zdecydował, ale 60 tys. nie dołożę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miczum.GTC jest offline   Odpowiedź z Cytatem