View Single Post
Stary 21-02-2016, 00:14   #2736
Miczum.GTC
ford::beginner

Imię: Michał
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał biner Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Lex to lex bez dwóch zdań, za mk5 dalem 123 za skodę musiałbym pewnie dać ze 140 z tym wyposażeniem za B8 160 a więc 77 do lexa bym nie dolożyl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nawet do skody 17
Bump: uważam że mk5 jest wart 100 a co dopiero z kurę 140 dać
Nie mam uprzedzeń Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Moja wersja Superba to jakies 136 tys. bez rabatu, wiec powinienem poniżej 130 tys, się zamknąć. Wersja Style +Fresh i pare dodatków. L&K nie chcę, bo nie przepadam za skórą, dodatkowo ta jasna nie będzie zbyt praktyczna przy dzieciakach, a brązowa jakoś brzydko wygląda.

Cytat:
Napisał Korchez Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałem podobnie.
Już miałem zamówioną M6, natomiast rozeszło się po kościach przez wybór finansowania. Nie chciałem leasingu w Santanderze a u mazdy jest to partner finansujący.
Potem był Pasek. Niestety nie było auta w mojej konfiguracji dostępnego od ręki, wszystko na zamówienie i 3 miechy czekania.
Po drodze oglądałem Peugeota 508. Fajnie się prowadził w automacie, ale trochę trącił myszką w środku. W końcu ma już parę ładnych lat.
Oglądałem C-klassę. Piękna z zewnątrz i w środku ale mała.
Volvo S60 - dobry rabat ale auto nudne i nie za duże.
Trafiłem do Forda, zobaczyłem MK5 w środku i poszło . . . . . Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Fakt zapomniałem o Mazdzie, pewnie dlatego, że na początku jako pierwsza była rozpatrywana juz dość dawno temu. C-klasa fajna, zwłaszcza w kombi ale pojemność bagaznika nieco rozczarowuje, dodatkowo nie mój przedział cenowy.
Miczum.GTC jest offline   Odpowiedź z Cytatem