Cytat:
Nie mam uprzedzeń Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Moja wersja Superba to jakies 136 tys. bez rabatu, wiec powinienem poniżej 130 tys, się zamknąć. Wersja Style +Fresh i pare dodatków. L&K nie chcę, bo nie przepadam za skórą, dodatkowo ta jasna nie będzie zbyt praktyczna przy dzieciakach, a brązowa jakoś brzydko wygląda.
|
Moja wersja odpowiednik skoda style z 1,8 TSi i z takim samym wyposażeniem co mk5 145300 przy ich rabacie rzędu 8-9 % to i tak wychodzi więcej ok 10 kPLN a z 2,0 TSI dodatkowo 9 tysi.Uczciwie powiem że najbardziej co mnie odpycha od VAGA to DSG i TSI które konsumują olej. Niby poprawili a jak czytam forum VW B8 to cieszą się że tylko 1 litr dolał na 12 kkm. NIe generalizuje że wszystkie ale problem nadal jest.Co do dsg to ta 6 biegowa mokra jeszcze jest spoko ale ta 7 sucha to słabiutka. NIe że kastrują moment żeby wytrzymała to sprzęgła szybko szlak trafia. Z tą kurą nie bierz sobie do serca!!! nie mam z tym problemu i jak auto by mi pasowało to bym nie patrzył na znaczek.Popytaj się przed zakupem czy już opanowali tylne tulejki co są konstrukcyjnie zrypane i szybko pukają.