Cytat:
|
Ale pytałem w salonie to można by było domówić w serwisie. Z malowaniem na gotowo wyszłoby 2tys. zł.
|
W którym serwisie pytałeś, bo u mnie nie było takiej opcji ?
To trzeba wymienić cały zderzak, czy tylko jakąś dolną część ?
Cytat:
|
Frozen White wygląda zdecydowanie lepiej, choć to wyzwanie do utrzymania dobrego wyglądu auta. Tectonic choć wygląda na praktyczny kolor, to uważam go za najbrzydszy z gamy. Proponuję Ci coś pomiędzy czyli srebrny. Praktyczny i stosunkowo neutralny, a mk5 w srebrnym wygląda smukło i optycznie powiększone.
|
Widziałem właśnie tectonic silver na żywo i mi się podobał, szczególnie wieczorem - robi się bardziej złoty.
Cytat:
Cokolwiek wybierzesz, i tak będziesz happy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. brawo za wytrwałość, mi ten temat jak go znalazłem zajął więcej jak tydzień, czytając "w przerwach na fajka" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Jestem chory i mam trochę czasu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trochę przelatywałem nad jakimiś mniej ważnymi dygresjami, zajęło mi to 2 dni, ciężko było, ale dałem rade. Dzięki temu o MKV wiem naprawdę sporo...
Cytat:
|
Przesiadłem z 1.8 TDCI 125KM i odczucia przy jeździe samemu lepsze niż w poprzednim. Po obciążeniu pasażerami trzeba się przestawić na inną zmianę biegów i ciągnięcie od momentu, gdzie diesel już się kończył.
Przyciemniane szyby mam fabryczne (nie jest to folia) - z Frozen White wyglądają obłędnie. Do tego są tak ciemne, że nie widać czy ktokolwiek siedzi wewnątrz. W aucie z tyłu jest taki przyjemny półmrok. Moim zdaniem warto je zamówić.
|
Czy po obciążeniu miałeś wrażenie, że 1.5 EB jedzie gorzej niż 1.8 TDCI ? Czy obciążenie jest tak bardzo odczuwalne ?
Ja mam nadzieję, że już niedługo będzie można bezpiecznie dla silnika zrobić chociaż te 180 KM
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A możesz wrzucić jakieś zdjęcia swojego MKV Frozen White/czarne szyby ?
Jakie do tego masz felgi ?
Ja mam czarnego S-max - jak jest z utrzymaniem wyglądu białego samochodu w porównaniu do czarnego? Nie lubię bardzo często myć samochodu.
Czy skóra w Mondeo jest wentylowana ? Zastanawiam się normalna tapicerka/ Miko Suede (czyli alcantara czy połączenie ze skórą ?)/ skórą.