Cytat:
tak to dziwne bo ja miałem taką samą sytuacje tyle że instalacje miałem cała przełożoną i jak miałem stary gem czyli przed liftem klima nie działałla a jak założyłem po lifcie poszło od razu więc kto tu jest winie ?
Bump: kompletna konsola przłożona czyli przyciski też tak ? awaryjne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
wszystko poza gem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
GEM ma tylko zwiazek z przyciskiem awaryjnych (jak masz przedliftowy musisz trzymac przycisk awaryjnych zeby migalo) . Panel sterujacy klima nie ma nic do GEMa i przycisku awaryjnych.
|
zastosuje sie do porady na pw i sprawdze piny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-- edycja:
mialem brak plusa pin 14 biala wtyczka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pociaglem z pinu 25 czarnej i chodzi az milo dziekuje