Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 21-02-2016, 18:40   #1047
gandolfinek
ford::advanced

Model: MK5 TITANIUM
Silnik: 1.5 EB 160KM A6
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Strzelam: może masz wyłączoną poduszkę pasażera? Choć wtedy pewnie by się coś świeciło na desce.
Pudło, Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jest w pozycji prawidłowej (włączona) - na desce/pod szybą też się prawidłowo wyświetla "ON"

Cytat:
Napisał Miralon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A to nie jest przypadkiem "caution" - ostrzeżenie, kiedy zbliżasz się do lokalizacji fotoradarów naniesionych na mapie nawigacji? Bo tak jest u mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hmm, tylko że własnie nie do końca miałem w pobliżu fotoradary, ba w zasadzie ruszałem dziś z pod blokowiska, ale za to wczoraj mijałem fotoradar i nie usłyszałem żadnego komunikatu. Ale może masz rację że chodzi o "caution" a nie "cushion" chociaż brzmi to bardzo podobnie. Podejrzewam, że gdyby chodziło o poduszkę to zapewne pojawił by się również komunikat na wyświetlaczu. A "caution" mogła faktycznie nawigacja w tle wysłać. Albo ostrzeżenie np o ruchu drogowym czy coś w tym stylu - podłączyłem hotspota z wifi i aktualizuje mi się na bieżąco ruch/korki/zdarzenia itp. Ale nie śledziłem za dokładnie nav bo miałem ją w tle. Jutro sprawdzę.
gandolfinek jest offline   Odpowiedź z Cytatem