View Single Post
Stary 21-02-2016, 20:26   #2016
_vinci_
ford::average

Imię: Jarek
Model: MONDEO MK V
Silnik: EcoBoost 1,5 160KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał kenji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mały OT, Zachar wspominał że są problemy z demo cars od Forda. Co do Skody to też zauważyłem większe parcie na szkło ale tłumaczę sobie to właśnie większym zainteresowaniem i wysiłkiem ze strony Skoda Polska.
Zachar przyznał się że jeździł prywatnie mondeo mk3 i dobrze go wspomina, mk5 zarzucał np mniejszą ilość miejsca. Po użytkowaniu mk3 chyba miał prawo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

btw wszystkim posiadaczom gratuluję furek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Skoda ma ciśnienie na szkło, ale jak poszedłem porozmawiać o zakupie nowego auta to delikatnie mówiąc mieli mnie w "d..." Tłumaczenie mniej więcej takie: "auta idą jak ciepłe bułki, więc albo bierz na naszych warunkach albo spadaj"
No to spadłem ...

Testy Zachara są jeszcze OK. Ale u wszystkich testujacych denerwuje mnie niechęć do czytania instrukcji i potem zgadują sobie co to jest wygadując przy tym głupoty. Kiedyś oglądałem test nowej Astry i jeden "dziennikarz motoryzacyjny" ciągnął za moduł PowerFLEX dziwiąc się, dlaczego się nie otwiera. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
_vinci_ jest offline   Odpowiedź z Cytatem