View Single Post
Stary 21-02-2016, 21:29   #2019
_vinci_
ford::average

Imię: Jarek
Model: MONDEO MK V
Silnik: EcoBoost 1,5 160KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Jakie macie doświadczenia z AutoHighBeam ?
Dziś to testowałem i czasami zmieniał fajnie, a czasami długo nie reagował. Potem już mu pomagałem z wrzucaniem świateł mijania żeby nie oślepiać innych.
Starałem się też wyłapać kiedy ma problemy ze zmianą z długich na krótkie i wydaje mi się, że dzieje się to na zakrętach oraz gdy przed nami jest zjazd z górki a my dojeżdżamy do wzniesienia. Ja już widziałem światła auta jadącego z przeciwka, a automat jeszcze nie reagował.

Bump:
Cytat:
Napisał siebek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@_vinci_
Gratuluję furki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Prezentuje się naprawdę zacnie. Aby łatwiej się zmywało brud nałóż jakiś wosk typu "sealant". Woski tego typu trzymają naprawdę długo i ułatwiają utrzymanie samochodu w czystości.

A kontynuując wątek Zachara, to ja bardzo lubię jego testy i jestem przekonany, że Mk5 wypadłby lepiej gdyby był odpowiednio wyposażony. Niestety testując wypasione wersje, jak dostaje się golasa w tej klasie to pozostaje niesmak.
Co do testów Skody to niestety pewnie PRowcy Skody w tym trochę maczają palce. Poza tym wiemy, że Skoda to auta popularne w Polsce, więc i mu nakręcają odsłony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zachar prywatnie kupił sobie ostatnio Auris Hybrid - czego do końca nie potrafię zrozumieć, bo to tragicznie plastikowe autko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za miłe słowo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do Zachara to jest chyba najlepszy tester youtubowy na rodzimym rynku.
Zwłaszcza, że taż mam spory wzrost i jego testy dużo mi dały przy wstępnej selekcji aut do prywatnych testów.
_vinci_ jest offline   Odpowiedź z Cytatem