View Single Post
Stary 21-02-2016, 22:56   #2028
Luki27
ford::average

Model: Ford Mondeo MKV
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...które są wykończone skórą. Wariant alcantara + wentylacja skończył się na MK4. :-(
Szkoda, to krok w tył, ale ta Alcantara jest połączona ze skórą.

Cytat:
Napisał _vinci_ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wyzerowałem dziś w drodze powrotnej komputer pokładowy 2 i śrenie spalanie wyszło mi 6,1 l/100 KM. Jeśli dalej tak będzie palić to w porównaniu do diesla, który mi palił 5,8 będzie mu to zaliczone na WIELKI "+" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za zdjęcia, chyba zaryzykuję biały, tylko szkoda, że 1.5 EB nie ma tego fajnego wydechu i bardzo fajnie komponował by się tu czarny grill - plaster miodu

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tak z ciekawości, do jakiej prędkości jechałeś ?
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg miod.jpg (47.5 KB, 262 wyświetleń)