Przyjrzę się temu Mondeo jeszcze dzisiaj.
Czy mam od razu zajrzeć do działu Mondeo i przejrzeć listę usterek czy jest to normalne auto? (biorąc pod uwagę Focusa i jego "niedoróbki" to zastanawiam się czy każde auto ma taką listę rzeczy do których trzeba się przyzwyczaić że nie działają)
update: korzystając z okazji że nie ma szefostwa szybko zajrzałem na oferty. Jakub - nie wiem czy nie trafiasz w diesiątkę choć musiałbym chyba sprawdzić czy ten 1.6 EcoBoost daje radę z taką masą auta. Body mi się podoba, w środku widzę że podobnie jak mam do tej pory a nawet lepiej, cena nie zabija i jest przestronne. Czas zacząć się rozglądać jaką wersję bym "polubił" a potem czy są wady które by dobiły mnie po zakupie takiego samochodu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.