View Single Post
Stary 22-02-2016, 18:54   #2057
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Dzięki chłopaki! @pedroso , myślałem, że masz ledy... klosze pucuję przy każdym tankowaniu albo częściej, szczególnie kiedy była sól na drodze w ilościach straszliwych. Jak to się prezentuje to sprawa drugorzędna, o dziwo DRLe żarówkowe w kloszach lamp od strony grilla wygląda nieźle! Jak w muscle carsie. Ledy dzienne są ok, ale "progresywny" kierunkowskaz to dla mnie porażka. Wygląda jak wiejski tuning. Czyli halogeny dają radę? To się cieszę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie eksploatowałem ani focusa ani mondeo (więcej niż jednorazowe wyjazdy) więc nie jestem zmanierowany poprzednim autem.. znam kilku użytkowników focusów którzy doradzają mi nawet dużo biedniejszego mondeo niż dopasionego focusa.

BTW, ledy dzienne w MK-IV po lifcie jak dla mnie pasują jak pięść do oka. Wąsiki muszkietera Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem