Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacje, konfiguracje co można ?
View Single Post
Stary 22-02-2016, 20:27   #511
djpool
ford::beginner

Imię: Piotr
Model: Focus 3
Silnik: 1,5 ecoboost 150KM
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Modyfikacje, konfiguracje co można ?

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylko czy jak padnie skrzynia, a radio będzie zmienione, to gwarancję uznają? :-P
A co ma radio do skrzyni?
Wymieniałem na gwarancji siłowniki od klapy bo opadały i nie było problemu
Tam nie ma ingerencji w instalacje plug and play gotowe wtyczki komputer nie widzi błędów więc nie widzę problemu zależy gdzie robisz gwarancję ja mam swoje ulubione ASO i tam mi nikt nie kombinuje

Bump:
Cytat:
Napisał pedroso Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Super to masz a jak IOS się dogaduje z tym?

Jeżeli masz tam kogoś komu zlecasz takie przeróbki i wychodzi to przyzwoicie to może są w stanie zmodyfikować (wymienić) mi tak kamerę żeby w nocy funkcję night vision (termo-vision) miała wyświetlaną na ekranie żebym zwierzęta widział. Pełniła też funkcję rejestratora jak już nie mam led Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z iOS szału nie ma czasami przerywa rozmowę ale jest już aktualizacja i muszę ją wgrać (ale android chodzi bez problemu) i zobaczę co wtedy poprosiłem więc poprawili a kamera pvr może być zamontowana ma wyjście będę niebawem dokładał ale o takiej termo pierwsze słyszę zapytam czy maja
djpool jest offline   Odpowiedź z Cytatem