View Single Post
Stary 23-02-2016, 13:12   #2082
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

@Jester83 , Tigra 1.7? Dobra proporcja do masy autaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Czasem fajnie tak bujnąć się czymś (skrajnie) innym, ale co za dużo to nie zdrowo.. drugi tydzień jeżdżę tym żuczkiem i powoli mi brzydnie, choć parkowanie w centrum Warszawy to igraszka, to brakuje mi komfortu (żuczkiem strasznie trzęsie), ciszy i izolacji od otoczenia. Kurcze, chyba się starzeję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co innego bryknąć krętą drogą ciągnąc po obrotach, co innego zaliczać dzwoniącymi zębami każden przejazd przez tory tramwajowe i studzienkę.
@kruger , dzięki, tak właśnie myślałem... focus nie jest zły, ale... przyrównując do mondeo czuć różnicę. Jak pierwszy raz jechałem mondeo mk4 po obwodnicy warszawy 120km/h na 6 biegu to czułem się jak bym stał w miejscu.

Ostatnio edytowane przez Touch'n'go ; 23-02-2016 o 13:17
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem