View Single Post
Stary 23-02-2016, 16:58   #45
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Focus MK3 i MK3FL - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyc

Cytat:
Napisał Fisha Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ps. Zombie - "Spośród wszystkich moich aut wolnossących ................ najlepiej mi się jeździło i jeździ doładowaną Foką" ;-)
Mi najszybciej zmiany biegów wychodzą w TipTronicu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Gdyby naprawdę chodziło o ekologię a nie interesy wója Sama i facetów w sukienkach to już dawno jeździlibyśmy autami napędzanymi słońcem albo procą. Viva la benzina.

Swoją drogą jak zaczynałem jeździć autem jakieś 14 lat temu to ceny paliwa były mniej więcej takie jak teraz. Szok, zważywszy na fakt, że nie tak dawno temu paliwo na autostradzie potrafiło doskoczyć do 6zł za litr... no i znów diesel jest zauważalnie tańszy od benzyny. Da się?? Ano, da się!!

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pewnie dopiero czwarta generacja nadrobi kilkunastoletnie zacofanie forda w temacie spryskiwaczy szyby przedniej i wreszcie przeniosą je na podszybie, jak to ostatnio zrobili w nowym mondeo (i s-maksie).
A to nie chodzi czasem o ogrzewanie instalacji ciepłem silnika i łatwość odsłonięcia ich spod śniegu? W innych autach jak mi śniegu najdzie za podszybie i później jeszcze się zbryli, to wygrzebując kwadrans bryły lodu przeklinam co za idiota umieścił dysze tak głęboko schowane...

Ostatnio edytowane przez Touch'n'go ; 23-02-2016 o 17:03
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem